Shoppingväska

🇬🇧 Gjord i Storbritannien - Leverans över hela världen 🌎

Naturlig, okomplicerad hudvård som fungerar. Vegan, grymhetfri och oroande.

👋 Hej från Freddie och Emily!
Vi tror att när du är bra för din hud och närma sig den med naturens finaste ingredienser, kommer din hud att återvända till gynnet och var bra tillbaka till dig. Låter rättvist, eller hur?

Skrämmad av den förvirrande mumbo jumbo, och frustrerad av de dolda toxinerna och tvivelaktiga ingredienserna, bestämde vi att det var en mindre komplicerad väg till frisk, glad och glödande hud.

Vi blev inspirerade att ändra den tråkiga till förtjusande, för varför kan inte ta hand om huden vara kul?!

Vi åkte på en vild resa för att skapa effektiv, lätt att förstå 100% vegan & Grymtfria produkter fyllda med hudökande organiska botanik. Och mild nog att inte uppröra även den mest känsliga huden.

Våra växtbaserade formuleringar kombinerar ett alfabet av vitaminer, mineraler och antioxidanter som är nödvändiga för att optimera din huds hälsa och vitalitet. De har utformats för att stressa och förenkla din rena skönhets rutin, samtidigt som du levererar glödande resultat för att hjälpa dig att känna dig bäst.

Hudvård ska vara en avkopplande del av din dagliga självvårdsrutin, utan oro för nasties som gömmer sig i dina produkter.

Vi fokuserar på rena och säkra ingredienser från Moder Jord och inkluderar aldrig potentiellt skadliga toxiner eller kemikalier i någon av våra produkter.

Inga parabener, sulfater, ftalater, propylenglykol, mineraloljor, artificiell doft, petroleum eller triklokarban.

Tillverkad med en massa kärlek i Storbritannien, följer våra produkter styva EU-standarder för hälsa och säkerhet, där över 1 300 toxiner och tvivelaktiga kemikalier har blivit förbjudna.

Vi drömmer om en skönhetsindustri utan dom, där du följer din lycka och hitta vad som fungerar för dig är normen. Vi tror på att omfamna din naturliga skönhet och det som ser bra ut och att det är bäst att det finns hand i hand.

Vi strävar efter att lämna världen en bättre plats än vi hittade det. För oss betyder det att plantera ett träd för varje beställning för att kompensera kolutsikter, med hjälp av återvinningsbara förpackningar med låg avfall och återstår som miljömedvetna som möjligt i våra affärsmetoder.

Medveten Kosmetika

Ingen av våra ingredienser kommer någonsin att innehålla animaliska biprodukter.

Garanterad att aldrig inkludera djurprovning vid vilken produktionspunkt som helst.

Alltid formulerad utan kända kemikalier eller kända toxiner.