Shoppingväska

🇬🇧 Gjord i Storbritannien - Leverans över hela världen 🌎

Din hudresultat är 37/100.

😕 Detta är rankat som "under genomsnittet"

Men inte oroa, försök följa dessa enkla steg för att hjälpa din hud naturligt glöd:

 

  1. Din hud är 64 procent vatten! För att säkerställa att den blir hydratiserad, försök att dricka Upp till 9 glasögon av vatten om dagen för att hjälpa dig en glödande hud.
  2. Dermatologer rekommenderar att exfoliera om två till tre gånger i veckan med en mild exfoliator.
  3. Du kan äta din väg till hälsosammare hud genom att äta Fem portioner frukt och grönsaker varje dag.
  4. Skönhetssöm finns faktiskt! Få åtminstone 7 timmars sömns sömn per natt, vilket gör att din hud kan reparera och återhämta sig.


✨ Topp hudvårdspets för att hjälpa till att omvandla din hud:

TRy byter till en naturlig, toxinfri, vegansk hudvård rutin!

Visste du att du ansöker upp till 126 Ingredients till din hud varje dag?

 
Upp till 60% av det vi sätter på vår hud absorberas fullt av huden. Om någon av de kosmetika som du använder innehåller skadlig artificiell Ingredients (t.ex. parabener, toxiner) Detta kan lägga en onödig börda på huden och din kropps avgiftningssystem.

Så det är viktigt att försöka välja hudvård som är så naturligt och näringsämne som är möjligt, vilket är mildt på din hud och ger vården att din hud behöver naturligt glöda!

WildMint är ett brittiskt hudvårdsmärke som är på ett uppdrag att göra effektiv naturlig, vegan, grymhetfri & Oroa-fri hudvård tillgänglig för alla!

Om du är intresserad av att se till att din hudvård rutin är ren och säker från nasties, läs vår Topp 10 giftiga hudvård Ingredients att undvika.